Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over EdCD

Ik ben Ed Leunissen en werk sinds 2006 gemiddeld 1 dag per week als ZZP’er onder de naam &dCD. 
Ik ben al meer dan 30 jaar actief als PR- en communicatieadviseur in vele sectoren.
Zo beschik ik over ervaring met alle vormen van communicatie: vormgeving en ontwerpen, maar ook met communicatiebeleid en -plannen. Mijn sterke kanten zijn het creatief en vakkundig gebruik van alle audiovisuele middelen, professionele presentaties voor alle doeleinden en het aanbieden van mediatrainingen en teambuildings.

Ik beschik over zeer ruime werkervaring als communicatiemedewerker en met journalistieke activiteiten in alle media. Lokale en regionale radio en TV, maar ook de schriftelijke/digitale communicatie vormen mijn 'speelplaats'.
Centrale presentaties, verslaggevingen, voice-overs, maar ook de techniek van alle audio-visuele aspecten. Van gemeenteraadsverkiezingen tot sportevenementen en van schuttersfeesten en vastelaovend tot wetenschappelijke symposia.

'Wat let je? Bel/Mail/App Edje!'

  • Kritisch èn gewaardeerd in wat ik gedaan heb.
  • Creatief èn ervaren in wat ik doe.
  • Sociaal èn betrokken in wat ik ga doen.

&dCD

Communicatiediensten in alle vormen. Van bedrijfsfilm tot trainingsprogramma en van huisstijl tot evenementenpresentatie.

Visie

Alle communicatie begint bij visie en is gericht op het bereiken van doelen.

Missie

Elke klant heeft met EdCD altijd de gewenste communicatievormen en –middelen voor eigen doelen en doelgroepen. EdCD levert altijd creatief en professioneel maatwerk.

Wij zorgen dat de klant ze zelf vindt/maakt of wij vinden/maken ze voor hem. De klant leert of beheerst ze waar nodig te gebruiken.

Motto

‘Wegen ontstaan door ze te gaan.’

"Wege entstehen dadurch, dass man sie geht" F. Kafka

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren